Mijn naam is Rudi van der Duim eigenaar van Studio Lyts Tomke.

Missie
Studio Lyts Tomke is een bedrijf waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Niet alleen als DTP-er/vormgever maar ook als illustrator. Ik heb altijd de behoefte gehad om informatie leuk te maken. Er zijn mensen die alles lezen wat ze tegen komen en aan anderen gaat dat vaak voorbij. Ik ben zo’n iemand die in lezen de noodzaak niet zag. Nu ik wat ouder ben heb ik daar een kans van gemaakt. En is het voor mij een sport geworden informatie toegankelijk te maken voor een groot publiek.

Werkervaring
In juni 1989 ben ik al begonnen met werken in een drukkerij met drukwerkvoorbereiding. Negen jaar later ben ik aan de slag gegaan als DTP-er bij Multicopy Leeuwarden waar ik even eens heel veel geleerd heb over wat je met vormgeving kan doen om informatie die gedeeld moet worden met anderen leuk te maken (lees toegankelijk). En op 25 mei 2018 ben ik volledig zelfstandig geworden met Studio Lyts Tomke.

Bevlogen ondernemen
Ik geniet van mensen die net als ik de schouders onder hun passie zetten om dat wat ze doen tot een succes te maken. Door mijn inlevingsvermogen kan ik klanten goed begrijpen maar ik kan ook meedenken en linkjes leggen tussen klanten die elkaar zouden kunnen verreiken

Vormgever nodig?
Mocht je een vormgever zoeken? Je kan mij altijd even bellen of mailen om te horen of ik iets voor je kan betekenen.

Telefoon 0512-385996
Mail: info@lytstomke.nl

Petra Nijmeijer | Personeelsadviseur UMCG Ambulancezorg 09-2015

Na een brainstromsessie komt Rudi al snel met een mooie schets ter promotie van het werken in de ambulancezorg. Er zijn weinig woorden nodig om duidelijk te maken wat ik als opdrachtgever wel en niet wil. Evt aanpassingen die gedaan moeten worden, worden zorgvuldig aangepakt en Rudi komt waar nodig met suggesties! Voor een volgende klus heb ik zeker weer contact met Rudi.

 

Johan Kerver | Adobe Certified Expert & Instructor for Photoshop, InDesign and Acrobat. 10-2012

Rudi is een vormgever die altijd bereid is net een stap verder te gaan en uit te zoeken hoe dat optimaal zou kunnen. Geen gemakzucht maar werken aan kwaliteit is zijn devies.