Studio Lyts Tomke hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Studio Lyts Tomke houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Studio Lyts Tomke zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.  

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Studio Lyts Tomke verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Studio Lyts Tomke de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Bedrijfsnaam (optioneel);
  • Adres en woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • Mobielnummer
  • E-mailadres;
  • Betaalgegevens;
  • KvK nummer;
  • BTW nummer.

Uw persoonsgegevens worden door Studio Lyts Tomke opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • En blijven bewaard als noodzakelijk is en;
  • Of tot het moment de klant/leverancier zich beroept op zijn/haar recht op vergetelheid.  


Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees

  • Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Studio Lyts Tomke verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen, speciale acties en/of aanbiedingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijfformulier voor de nieuwsbrief;
  • Schriftelijke toestemming tijdens
  • Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Studio Lyts Tomke de volgende persoonsgegevens van u vragen:
  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Studio Lyts Tomke opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men aangemeld is. Te allen tijde heeft u de mogelijkheid zich af te melden via het contactformulier op onze website of het afmeldformulier onder iedere nieuwsbrief.  
  • Verwerking van persoonsgegevens van prospect en/of geïnteresseerde
  • Persoonsgegevens van prospect en/of geïnteresseerde worden door Studio Lyts Tomke verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
  • Uitbrengen van offertes
  • Verstrekken van informatie per mail of middels gericht contact;

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op Linkedin;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Studio Lyts Tomke de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Adres en woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • Mobielnummer
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Studio Lyts Tomke opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Dat men in de offerte fase zit en gezien wordt als een prospect of geïnteresseerde;
  • Tot het moment dat men een order plaatst en klant wordt;  
  • Verstrekking aan derden
  • De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hieronder beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
  • Het verwerken van orders en offertes
  • Het verkrijgen van reviews
  • Het analyseren van websitegebruik
  • Het verwerken van betalingen
  • De verzending en aflevering van producten

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Binnen de EU

  • Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.
  • Minderjarigen
  • Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Studio Lyts Tomke bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Studio Lyts Tomke van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan;
  • Wij hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • Wij verwijderen persoonsgegevens als daar aanleiding toe is of een persoon ons daartoe opdracht geeft;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • Wij testen en evalueren periodiek onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van onze Privacy policy nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact op met Studio Lyts Tomke via admin@lytstomke.nl

Contactgegevens

Studio Lyts Tomke

Bommegaerde 166, 9244 AM Beetsterzwaag
E-mail: admin@lytstomke.nl