Elf Februari ben ik weer voor het eerst naar school gegaan na een halfjaar stage bij Studio Lyts Tomke. 

Als opleidend grafisch vormgever was de stage bij Rudi echt een match! Aangezien hij veel ervaring en kennis heeft kun je heel veel van hem leren. Maar ook het ondernemen is bij Rudi erg leerzaam, vooral omdat hij pas net zelfstandig ondernemer is geworden. 

Zelf ben ik echt een tekenaar en hier is Rudi goed mee omgegaan. Bij hem op stage heb ik dan ook veel geleerd over het digitaal tekenen. En ook bij sommige opdrachten kon ik het tekenen inzetten.  Ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding, maar het het grafische vak denk ik na de opleiding niet veel verder te gaan. Een hele dag alleen maar achter de computer zitten is niets voor mij en daarom ben ik druk bezig met het grafisch te combineren met iets anders.

Dit is tatoeëren geworden. Een hele dag tekenen bevalt mij goed en het stukje sociaal bevalt mij ook goed. Je leert veel mensen kennen en hebt leuke gesprekken met ze. Misschien dat ik ooit nog iets op de kunstacademie ga volgen, maar dat hangt af van hoe het tatoeëren gaat.

Marije Kootstra

Marije bedankt voor je inzet en bijzonder leerzame periode.
Succes met je tatoeage carrière!