Diensten

In 1989 ben ik (Rudi van der Duim – vormgever te Beetsterzwaag) begonnen in een handelsdrukkerij als drukwerkvoorbereider. Twee jaar daarvoor zat ik op een grafische LTS, een beroepsopleiding die destijds alleen in Groningen te volgen was. Je kan rustig stellen dat het grafische vak mij met de paplepel is ingegoten. Na 9 jaar bij de handelsdrukkerij te hebben gewerkt,  heb ik nog 19 jaar en 8 maanden bij een drukkerij copyshop gewerkt. Vanaf 1 juni 2018 ben ik volledig zelfstandig als illustrator, grafisch ontwerper en meedenker.

Onze wereld is aldoor aan het veranderen en we moeten daar niet bang voor zijn. Niet alle veranderingen zijn lastig, vele zijn echt verbeteringen. Ik ben iemand die de horizon graag breed ziet en de zaken die minder toegankelijk of aantrekkelijk zijn probeer ik zo leuk mogelijk te maken. En dat laatste is eigenlijk wat ik doe tijdens mijn werk, informatie leuk maken om het tot je te nemen, formulieren prettig werkbaar maken voor het in vullen en helpen communicatie kwesties eenvoudig te maken. Mede ondernemers helpen bij het verwerken van informatie en communicatie vraagstukken.

Studio Lyts Tomke kan u helpen bij:

 • infographics
 • lesmateriaal
 • illustraties
 • logo- en huisstijl ontwerp
 • presentaties
 • advertenties
 • brochures
 • druk en printwerk
 • (sign) stickers, vlaggen en andere buitenreclame
 • eenvoudige websites
 • socialmedia vragen
 • kantoor automatisering adviezen

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren